Del på:

5 fordele ved at have en webshop

Der er ingen tvivl om, at e-handelsløsninger er kommet for at blive. Eksempelvis vælger flere og flere købere webshops frem for fysiske butikker – og det kan der være mange gode grunde til.

Nedenfor har vi samlet 5 grunde til, hvorfor du bør overveje en webshop frem for fysisk butik. Har du måske allerede en fysisk butik? Så er det i den grad også værd at overveje en tilhørende webshop dertil, da det er to forretningsformer som man sagtens kan kombinere for at skabe mere succes og vækst i virksomheden.  

1. Flere vælger online shopping

Flere og flere købere vælger webshops frem for fysiske butikker. En undersøgelse fra 2018 viser, at danskerne bruger historisk mange penge på at handle på nettet (kilde: finans.dk). Grunden til dette er meget enkel. Man slipper for besværet og for mange mennesker i fysiske butikker. Med online shopping er produkterne kun et klik væk. Her kan man bestille produkter, ydelser, services m.m. direkte fra sofaen – og få dem leveret lige til døren. Det er nemt, bekvemt og sikkert.

2. Ubegrænset marked

Med en webshop er der ikke noget, der hedder “Det er for langt væk”. En webshop giver dig nemlig ubegrænset marked. Uanset, hvor dine kunder befinder sig, har de mulighed for at handle på din webshop og oftest modtage ordren dagen efter. 

3. Webshoppen har døgnåbent

Webshoppen har døgnåbent – det har fysiske butikker ikke. For dig og din virksomhed betyder det, at dine kunder har mulighed for at handle hele døgnet rundt på din webshop, uanset om det er tidlig morgen eller sen aften – da ordre- og betalingsbehandling sker automatisk. 

4. Online promovering af webshop

Du har mulighed for at promovere din webshop online. Online markedsføringen kan nemmere rettes mod potentielle kunder ved brug af sociale medier. Derudover har du mulighed for hurtigere at promovere kommende begivenheder, udsalg m.m. på webshoppen. På den måde bliver du fri for at lave/bestille tryksager – som oftest kan tage lang tid at producere.

5. Nyhedsbreve, som linker direkte til din webshop

I forlængelse med ovenstående er det nemmere at sende nyhedsbreve ud til dine kunder, hvor nyheden linker direkte til din webshop. Det er dermed også nemmere at linke til direkte produkter, ydelser, services eller noget helt fjerde, så kunderne har mulighed for at foretage en aktiv handling på det pågældende produkt på din webshop – når som helst.

Kom i gang med din webshop allerede i dag

Vi er et webbureau, som kan hjælpe dig med at designe og udvikle din e-handelsløsning, uanset om det drejer sig om en webshop, bookingplatform m.m. Vi skræddersyer løsningen, så den passer til dine krav og ønsker, hvorfor vi ikke har to løsninger, der er ens. E-handelsløsningen udvikler vi i WooCommerce, som er et webshop-plugin til WordPress CMS. På den måde kan du altid selv administrere din webshop – det er nemt og brugervenligt.

Tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Sammen kan vi finde den bedste løsning, der passer til dig og dit behov. 


Udgivet af Sasja Andersen