Del på:

Bliv klogere på WooCommerce her

Læs om:

 • Hvad er WooCommerce?
 • Hvorfor bruge WooCommerce?
 • Skræddersyede e-handelsløsninger til vores kunder.

Hvad er WooCommerce?

4 facts om WooCommerce:

 • WooCommerce blev udviklet i 2008.
 • WooCommerce blev udviklet til WordPress CMS.
 • 28% af alle online butikker bruger WooCommerce.
 • 49 millioner har downloadet WooCommerce.

WooCommerce er et webshop-plugin til WordPress, som gør det muligt for brugere at sælge fysiske produkter eller download-produkter direkte fra deres WordPress-hjemmeside. Det blev lanceret i 2008 og er i dag ejet af Automatic, som også ejer WordPress og WordPress.com. Det er et brugervenligt system med ubegrænset adgang til alt, så det kan tilpasses 100 % til hver kundes løsning.

Hvorfor bruge WooCommerce?

WooCommerce har gjort det muligt at skræddersy en webshop til hver bruger ud fra blandt andet branchen, og hvad webshoppens brugere forventer at se. For at sikre, at løsningen bliver den bedste og mest optimale, skræddersyer vi temaer ud fra vores kunders behov. Det samme gør sig gældende for checkout-flows, som er optimeret til branchen. Det er et brugervenligt system, som gør ordrehåndtering nemt og overskueligt. Derudover har brugeren adgang til rapporter om blandt andet omsætning, ordre, brugeroversigt m.fl. Det er også nemt og hurtigt at tilføje produktbeskrivelser og anmeldelser, hvis der er behov for det.

Systemet kan håndtere flere forskellige typer af produkter, som:

 • Simple produkter
 • Varianter
 • Virtuelle produkter
 • Grupperet produkter.

Det sikrer, at det er muligt at tilføje lige netop de produkter, som virksomheden ønsker at sælge. Samtidig er der ingen begrænsninger for, hvor mange produkter, kategorier, varianter, forsendelsesklasser osv. der kan tilføjes til webshoppen. De forskellige forsendelsesklasser er baseret på zoner, som eksempelvis lande, postnumre, eller hvad der er relevant. Derudover gør WooCommerce det også muligt at tilføje momsklasser til eksempelvis forskellige lande, zoner, postnumre osv.

WooCommerce gør det nemt og overskueligt at drive en webshop, hvor der uden problemer kan tilføjes nye produkter, redigere de nuværende eller på anden måde optimere siden.

Skræddersyede e-handelsløsninger til vores kunder

Vi udvikler alle vores kunders e-handelsløsninger i WooCommerce, hvilket er garantien for, at løsningen lever op til alle krav og forventninger. Alle løsninger er skræddersyede til enhver kunde, så resultatet bliver det mest optimale.

Nedenfor har vi samlet tre kunder, hvor vi har udviklet to forskellige e-handelsløsninger i form af en webshop og bookingplatform.

LT Maskinudlejning

LT Maskinudlejning, datterselskab af LT Totalentreprise, er en virksomhed, som tilbyder maskinudlejning til bygge- og anlægsbranchen samt private. Vi har udviklet og designet en ny hjemmeside med en e-handelsløsning til LT Maskinudlejning i form af en booking platform. Her har man som kunde mulighed for at leje lige den maskine, man ønsker.

CAR2GO Biludlejning

CAR2GO Biludlejning er en virksomhed, som tilbyder udlejning af biler. Derfor ønskede de en hjemmeside, hvor man, som kunde, har mulighed for at booke den bil, som man ønsker at leje. Vi lyttede til deres ønsker og krav omkring hjemmesiden, hvor vi derefter designede og udviklede en ny hjemmeside med en e-handelsløsning i form af en booking platform. Som kunde har man nu mulighed for at leje en bil – direkte via hjemmesiden. Det skaber utrolig meget tryghed og bekvemmelighed blandt kunderne.

“Vi har haft et samarbejde med Layback gennem flere år og vi er yderst tilfredse. Jeg oplever altid god service hos dem, de har høje standarter og er innovative og nytænkende i deres designs og webudvikling. Jeg kan kun anbefale dem!”

– Simone Flinthøj, CAR2GO Biludlejning

Rungsted Ishockey

Rungsted Ishockey er en sportsklub, som ønskede en webshop på deres nye hjemmeside. Vi udviklede en hjemmeside med en tilhørende webshop til Rungsted Ishockey, hvor man som kunde har mulighed for at købe spilletrøjer til børn og voksne samt sæsonkort.

Eftersom, at vi har udviklet alle vores kunders e-handelsløsninger i WooCommerce, som er et webshop-plugin til WordPress CMS, har de altid muligheden for at administrere deres e-handelsløsning selv – nemt og hurtigt. De kan blandt andet tilføje produkter, se ordrer, se bookinger, oprette bookinger og meget mere.

I og med, at e-handelsløsningerne er udviklet i WooCommerce, er det en naturlig del af kundens hjemmeside, hvilket gør det nemmere at administrere. På den måde slipper man for at administrere flere forskellige sider på én gang.