Navigation

Firma

Layback ApS
CVR:

Adresse

Vallensbækvej 63
2526 Vallensbæk

Kontakt


info@laybackcph.dk

Hvad vi kan

Vi tilbyder Professionelle digitale løsninger

Skal vi hjælpe jer?

Vi indretter Dit vækstpotentiale

Se hvordan
Vores ydelser
Layback som samarbejdspartner?

Vi kortlægger virksomhedens målsætninger Mod vækst og værdi

Vi er din fremtidige samarbejdspartner, hvis du ønsker at opbygge en online identitet, som medvirker til, at din virksomhed vækster og konstant er under udvikling.

Vores erfaringer som sparringspartner for virksomheder, der ønsker at opbygge deres forretning fra bunden eller ønsker at udvikle forretningen fra deres nuværende ståsted, sikrer, at virksomheden løbende bevæger sig fremad.

Samarbejdet tager udgangspunkt i en resultatorienteret tilgang med henblik på at levere løsninger af høj kvalitet, som virker. Som din sparringspartner kan du udnytte den viden, vi har, så din løsning bliver den mest optimale og tidssvarende, samt at den passer til netop din virksomhed.

Vi etablerer en digital platform Der konverterer og udvikler

Har du brug for en sparringspartner, som kender vejen frem i den digitale verden?

Vi har specialiseret os i at være sparringspartner i opstartsfasen, når virksomheder ønsker at opbygge en online identitet fra bunden, fordi vi elsker at skabe resultater og levere rentable løsninger, som virker.

Gennem flere års arbejde med virksomheder fra forskellige brancher, har vi opnået erfaring, som har givet os en bred viden om behov og adfærd. Vi bygger den digitale forretning og tilstedeværelse på baggrund af behov, mål og erfaring, så vi ved, at løsningen virker, uanset hvilken branche du beskæftiger dig indenfor.

Vi har udviklet forskellige produktioner af hjemmesider, webshops, apps og digitale kampagner, som alle har haft til formål at skabe en online identitet, så kunderne har et stærkt og stabilt udgangspunkt for deres forretning. Brug os som sparringspartner og udnyt den viden, vi har inden for den digitale verden.

Vi måler og analyserer Dine vækstresultater

Har du brug for en resultatorienteret samarbejdspartner, som skaber vækst i din virksomhed?

Der er et stort potentiale i at arbejde målrettet med forretningsoptimering af virksomheden, fordi det skaber en mere effektiv arbejdsgang.

Ved at automatisere gennem digitale processer, vil virksomheden blandt andet minimere antallet af fejl og fjerne ineffektive administrationstimer, fordi automatisering af arbejdsgangene sikrer, at det hele sker uden manuelt arbejde.

Vi arbejder målrettet for at være en sparringspartner, der skaber vækst og udvikler vores kunders virksomhed med udgangspunkt i, hvor virksomheden befinder sig på det givne tidspunkt.

Samtidig sikrer vores erfaring med at udvikle forretninger, at de forskellige optimeringer også skaber vækst og tilfører værdi. Samtidig udvikler vi både simple og komplekse integrationer, alt efter hvad der er behov for i forbindelse med automatisering af kundens løsning.

Skal vi hjælpe jer med at skabe Vækst og relevante relationer
Skal vi hjælpe jer
Send os en besked, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring omkring din digitale situation.
Kontakt os