Navigation

Firma

Layback ApS
CVR:

Adresse

Vallensbækvej 63
2526 Vallensbæk

Kontakt


info@laybackcph.dk

Vi tilbyder

E-handelsløsning skræddersyet til Din online forretning

Vi leverer en e-handelsløsning, som tager Udgangspunkt i dine ønsker

Vi bestræber os altid efter at hjælpe dig og din virksomhed mod mere vækst. Derfor tilbyder vi udvikling af webshops i WooCommerce, som er et Open Source e-handelsplugin til WordPress. Alle vores kunders løsninger, bliver udviklet i WooCommerce, som gør, at løsningen bliver en naturlig del af din nye hjemmeside.

Under hele udviklingen af din løsning, tager vi udgangspunkt i dine behov og krav – på den måde sikrer vi, at din løsning lever op til dine krav, så din virksomhed er i løbende udvikling.

Se mere

Udvikler & projektleder Andreas Seierup

Vores projekter varierer meget og derfor er det vigtigt at have helt styr på hvor vi skal hen.

Det indebærer både design, udvikling og markedsføring, da alle tre områder skal gå op i en højere enhed for at vores fælles projekt kan blive en succes.

Start dialog

Hvilken værdi Skal vi realisere hos jer?

Siden 2009 har vi udviklet webshops i WooCommerce

Vi udvikler alle vores kunders e-handelsløninger i WooCommerce, der er et Open Source e-handelsplugin til WordPress. Her tager vi udgangspunkt i dine behov og krav, så vi er sikre på, at løsningen lever op til dine forventninger.

WooCommerce er med sine mange år på markedet et etableret plugin, der har de muligheder vi skal bruge, for at sikre din investering.

Siden 2008 har WooCommerce udviklet sig til at være den løsning WordPress udviklere går til, når der er betaling involveret. Vi går til WooCommerce fordi det har skabt det fundament, som vi skal bruge for at levere et fantastisk produkt til vores kunder.

WordPress er det system, som giver Flest muligheder på markedet

28% af alle online butikker bruger WooCommerce, hvilket gør den til den mest anvendte webshop-platform, og det er bestemt ikke et tilfælde. Det har en endeløs fleksibilitet, som giver udviklere de muligheder, der er behov for.

  • 2008 Blev WooCommerce udgivet
  • 28% Af alle online butikker bruger WooCommerce
  • Unikt udviklet til WordPress
  • 49 millioner Har downloadet WooCommerce
Cases

Et udvalg af vores Kunde referencer

Skal vi hjælpe jer med at skabe Vækst og relevante relationer
Skal vi hjælpe jer
Send os en besked, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring omkring din digitale situation.
Kontakt os