Navigation

Firma

Layback ApS
CVR: 34609950

Adresse

Vallensbækvej 63
2526 Vallensbæk

Kontakt

81408080
info@laybackcph.dk

Vi tilbyder

Vi designer og udvikler Skræddersyede hjemmesider

Vi skaber digitale profiler, Succes og fremtid

Vi har rødder i det traditionelle marketings- og webbureau. Siden første upload navigeret ud fra tendenserne i den digitale virkelighed, hvilket har gjort os til den digitale vejviser vi er idag.

Vi opbygger unikke profiler og værktøjer, der skaber værdi og vækst for vores kunder. Vi prioriterer derfor relation og samarbejde højt, uanset hvilken opgave vi tilgår.

Din værdi, vores håndværk

Når vi går til opgaven i samarbejde med virksomheden, så tager vi udgangspunkt i værdier og visioner. På denne måde definerer vi sammen missionen, der skal skabe liv i jeres digitale virkelighed. Vi designer ikke kun en hjemmeside. Vi udvikler en skræddersyet digital profil, der konverterer efter hensigten.

Vi udvikler alle hjemmesider i WordPress, som er det mest udbredte Open Source system indenfor webudvikling. Vi kender alle systemets funktioner, og vi udvikler alle komponenter fra bunden, hvilket skaber unikke og fremtidssikrede muligheder for virksomhederne.

Din digitale profil skal skabe værdi og vækst for din forretning. Du skal blot fortælle os, hvad dine udfordringer er. Så skaber vi en digital superprofil, der løser dine problemer – og bare rolig, vi er med vores webstats, sporing og målbare markedsføring, med dig under hele missionen.

Se mere

Udvikler Andreas Seierup

Strukturen i vores arbejdsproces bygger på over 10 års erfaringer med opbygningen af hjemmesider og digitale profiler. Vi forstår samtidig, at enhver virksomhed er unik, hvorfor processen tilpasses til det enkelte projekt.

Vi inkluderer altid virksomheden under opbygningen af den digitale profil. På denne måde sikrer vi at eventuelle ændringer imødekommes undervejs. På samme måde skaber vi en tættere relation samt bedre muligheder for at lægge en langsigtet strategi.

Vores hjemmesideløsning inkluderer 4 overordnede tiltag:

 • Møde
 • Design
 • Udvikling
 • Markedsføring

Her indgår analyse og kommunikation, vurdering og opfølgning som bindeledende, der lader udførelsen gå op i en højere enhed, så vores fælles projekt opnår et niveau, som skaber mere værdi for alle parter.

Start dialog

Hvilken værdi Skal vi realisere hos jer?

Hjemmesider og WordPress Siden 2009

WordPress bruges til udvikling af hjemmesider, webshops samt blogs – og er det mest velkendte og alsidige CMS på markedet. Det er Open Source-system med et af hav forskellige muligheder, hvilket er grunden til, at alle vores hjemmesider bliver udviklet i WordPress.

Fordi, WordPress er Open-Source giver det os mulighed for at redigere hver linje og sikre, at din løsning afspejler det, du søger.

Systemet er brugervenligt, hvilket vi vægter meget højt. Grundet WordPress’ brugervenlighed behøver du ikke særlig meget teknisk erfaring, for at kunne administrere din hjemmeside selv. Du får et let tilgængeligt administrationspanel, som giver dig friheden til selv at kunne vedligeholde og tilpasse din nye hjemmeside, når der er brug for det.

WordPress skaber Flest muligheder på markedet

Siden WordPress’ lancering i 2003, har det udviklet sig til at være det mest brugte Open Source-system på markedet.

Med de mange muligheder og funktioner inden for webudvikling, kan vi gå hele vejen, indenfor det budget som vores har.

 

 • 2003 Blev WordPress lanceret
 • 100% Open Source
 • 30% Af internettet bruger WordPress
 • 60 millioner Har downloadet WordPress
Cases

Et udvalg af vores Kunde referencer

Relevante artikler

Konverter leads til kunder med en ny hjemmeside

Brug din hjemmeside til at generere leads og konvertere dem til kunder, så du oplever vækst i din forretning. Din hjemmeside er udgangspunktet for din online identitet, fordi det ofte er dine leads’ første møde med din virksomhed. Hvorfor ikke gøre det første møde til noget helt specielt for brugerne og sikre, at de ikke glemmer det?

En ny hjemmeside skal være designet og udviklet på baggrund af din virksomheds og dine kunders behov, hvis den skal være værdi- og relationsskabende. De besøgende på siden skal med det samme opleve brugervenlighed, overskuelighed og ikke mindst indhold, som fanger deres opmærksomhed fra første øjeblik. Den skal være designet til at konvertere, så den bliver en værdifuld og uundværlig del af din forretning.

Lever din nuværende hjemmeside ikke op til ovenstående? Så er det på tide, at den udskiftes med en ny hjemmeside, hvis ikke du vil se ryggen af dine konkurrenter og sakke bagud i kampen om kunderne. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvordan vi i fællesskab kan skabe vækst i din virksomhed med en WordPress-hjemmeside.

Brugernes adfærd skal bruges til at designe en ny hjemmeside

Der er ikke to virksomheder, som er ens, selvom det kan virke sådan, når man ser dem udefra. Du vil altid opleve, at der er forskel på, hvordan du driver din forretning, og hvordan din konkurrenter kører deres virksomhed på. Samtidig er der på den ene eller anden måde altid forskel på kundernes præferencer, adfærd, behov og handlinger, hvorfor der også skal være forskel på, hvordan en ny hjemmeside er designet.

Adfærd er nøglen til en effektiv hjemmeside, der er skræddersyet til netop din forretning, uanset om den skal sikre:

 • Flere tilmeldinger
 • Flere signups til nyhedsbrevet
 • Flere henvendelser
 • Flere bookinger
 • Flere besøgende
 • Flere leads
 • Flere kunder.

Lad os sige, at du ønsker, din hjemmeside skal generere flere henvendelser, når en bruger besøger siden. Her er det altafgørende, at du ved, hvad det er, der får personen til at tage kontakt til din virksomhed. Kontaktformularen skal blandt andet placeres det rigtige sted på siden, indeholde relevante felter, opfordre til handling (CTA) og gøre det nemt for brugeren at henvende sig til dig. Ved at benytte data om brugernes adfærd, er det muligt at designe en målrettet kontaktformular, fordi du ved, om det eksempelvis har størst effekt, at der står Ring mig op, Få et tilbud eller Send besked. Samtidig vil du opleve brugere, som ikke ønsker at udfylde meget mere end 3 felter, fordi det skal gå hurtigt og andre, som er villige til at udfylde flere, så deres udfordring bliver mere konkret. Det vil variere på baggrund af branche, produkt/ydelse og formålet, hvordan en side skal bygges op, fordi det skal tilpasses til den specifikke målgruppe eller persona.

Det virker måske som små og ligegyldige ting at fokusere på, men det har stor betydning for, hvor effektiv en ny hjemmeside i det her tilfælde er til at konvertere et besøg til en henvendelse. Brugeradfærd sikrer en mere effektiv hjemmeside, der er designet til at virke, frem for at se pæn ud. Når det er sagt, vil der selvfølgelig også være fokus på udseende, så design og funktionalitet supplerer hinanden.

Hjemmesidens udseende har stor betydning for, hvor sikker og troværdig de besøgende finder virksomheden, fordi det er på baggrund af den, de danner sig et indtryk af din forretning. Det er naturligt, at vi tager udgangspunkt i det, som vi kan se, når vi besøger en side for første gang, fordi vi på det givne tidspunkt ikke har andet at basere vores vurdering af forretningen på. Det er derfor vigtigt, at den fremstår professionel og pålidelig, hvis den skal overbevise de besøgende om, at de skal vælge at samarbejde med din virksomhed. Samtidig skal den være troværdig, fordi kunderne skal føle sig sikre og stole på din virksomhed, før de vælger at købe dit produkt eller ydelse.

Fang kunderne før dine konkurrenter

Formålet med at drive en forretning, er, at den skal være rentabel, så du tjener penge på dine produkter eller ydelser. Du ved derfor, at du skal fange kundernes opmærksomhed før konkurrenterne, så du opnår en stærk konkurrenceposition. Det kan hurtigt blive en lang og sej kamp, hvis ikke du har en ny hjemmeside, der kan bidrage til at konvertere.

Det kan ikke nævnes for mange gange, at størstedelen af dine kunder møder din virksomhed for første gang på hjemmesiden. Det er naturligt at brugere, som er på udkig efter et produkt eller en ydelse, undersøger de forskellige muligheder, før beslutningen tages. Det er i denne fase, du skal fange brugerne ved at have en stærk og interessant online identitet, som får dem til at vælge netop din virksomhed.

Din virksomheds hjemmeside skal indeholde relevante informationer, som svarer på netop de spørgsmål, brugerne sidder med. Samtidig skal siden være troværdig og skabe tryghed, fordi det er velkendt, at vi ønsker at gøre forretning med dem, som vi kan lide og stoler på. Fordi kunderne ikke har personlig kontakt med virksomheden, hvor medarbejderne kan opbygge tillid, skal det i stedet ske via hjemmesiden. Brug indholdet til at overbevise de besøgende om, at de får den bedste løsning, billigste pris, optimale vejledning osv.

Vi har stor erfaring med at skabe vækst og forretningsudvikle vores kunders virksomhed gennem online tilstedeværelse, som eksempelvis en ny hjemmeside. Tag en snak med os og hør, hvad vi kan gøre for din forretning.

Uundværlige funktioner på enhver hjemmeside

En hjemmeside skal altid være skræddersyet og tilpasset til dine brugere, men der er visse kernefunktioner, der er uundværlige på enhver webløsning. Det vil variere, hvad der er relevant at tilføje af funktioner, fordi det kommer an på slutbrugerens behov, men som minimum skal en løsning blandt andet være:

 • Responsiv
 • Driftsikker
 • Hurtig
 • Skræddersyet.

Funktionerne bidrager blandt andet til, at brugerne får en optimal og god oplevelse, når de besøger din virksomheds hjemmeside. Ofte er kernefunktionerne ikke noget, hverken du eller dine brugere lægger mærke til, medmindre de ikke virker eller ikke er til stede.

Responsivt design

Langt de fleste tænker eksempelvis ikke over, når de besøger en hjemmeside fra deres mobil eller tablet, fordi den virker på samme måde som på computeren. Vi lægger først mærke til det, hvis det ikke virker, som det skal. Det er naturligt, at den virker optimalt, bortset fra, at det er det ikke. Det er en nødvendighed, men det er ikke alle, som udvikler deres løsninger med responsivt design. Det kan skabe problemer, når en bruger forsøger at besøge siden fra en anden enhed, fordi personen ikke vil opleve samme brugervenlighed og funktionalitet som på computeren. Konsekvensen kan hurtigt blive, at den besøgende forlader siden igen, og går til din konkurrent i stedet. Du skal derfor altid sikre, at en ny hjemmeside bliver udviklet med responsivt design, der automatisk tilpasser sig skærmstørrelsen på din enhed.

Vores hjemmesider bliver altid udviklet med et responsivt design, fordi det kan blive dyrt for virksomheden, hvis kunderne forlader siden og vælger en konkurrent i stedet. Hos os er det ikke et tilvalg at designet er responsivt, det er en del af vores kernefunktioner, som findes på alle vores løsninger.

Driftsikkerhed

En anden vigtig funktion, som mange tager for givet, når det fungerer, men som fremkalder irritation og frustration, hvis det ikke virker, er driftsikkerhed. Vi forventer en pålidelig og stabil hjemmeside, som kører uden fejl og afbrydelser, men ofte er det ikke tilfældet. Forestil dig, at du er inde på en hjemmeside, som har en menu, der skal folde ud, når du klikker på den, men den ikke virker. Eller du vil læse mere tekst, men den ikke reagerer, når du trykker på Læs mere-knappen. Det er funktioner du højst sandsynligt ikke tænker over, når de virker, fordi det er en selvfølge, men det er irriterende, når de ikke reagerer på klikkene. Undgå at du oplever samme fejl på din virksomheds hjemmeside, ved at samarbejde med en partner, der vægter driftsikkerhed høj.

Alle vores løsninger har høj driftsikkerhed, fordi vi ved, hvor vigtigt det er, at hjemmesiden fungerer uden problemer. Det er med til at gøre brugeroplevelsen god for dem, som besøger siden.

Skræddersyet hjemmeside

En standardløsning kan sjældent dække det behov, du har, hvorfor vores løsninger aldrig er standard. En ny hjemmeside skal tage udgangspunkt i dine kunders behov, hvis den skal bidrage til at nå de mål, der er opsat for din virksomhed. Slutbrugeren skal hele tiden være i centrum, fordi det i sidste ende er den person, der skal foretage den handling, som du ønsker. Derfor er det altafgørende at sætte sig ind i, hvad der kendetegner din ideelle kunde, samt hvilke udfordringer personen står overfor, fordi det er udgangspunktet for, hvordan hjemmesiden skal designes. Rent ud sagt er det spild af penge at få lavet en hjemmeside, der ikke kan konvertere, fordi der ikke er taget udgangspunkt i brugeren.

Det har eksempelvis ingen effekt at have en hjemmeside i et lækkert design, hvis ikke de rigtige elementer er at finde på siden, som eksempelvis Call To Action-knapper (CTA). Ønsker du at få flere henvendelser via din hjemmeside, er det altafgørende, at det er nemt for de besøgende på siden at tage kontakt. De skal ikke lede efter kontaktoplysninger, som telefonnummer eller e-mail, fordi det hurtigt kan få dem til at give op og måske gå til en konkurrent i stedet. Sørg for, at der er en kontaktformular på siden, som er tilgængelig på både forside og undersider.

Lyder det som en stor mundfuld? Et webbureau har specialiseret sig i at designe og udvikle skræddersyede hjemmesider, som tager udgangspunkt i brugernes behov. Det sikrer, at din hjemmeside lever op til dine krav og forventninger til siden.

Et vækstbureau med fokus på værdiskabelse
Hos Layback leverer vi den løsning, du har brug for, fordi vi ikke sætter begrænsninger for os selv, men derimod arbejder med en løsningsorienteret tilgang. Hele vores måde at arbejde på er kreativt og nytænkende, fordi vi arbejder inden for et område, hvor det hele tiden handler om at være opdateret på nye ændringer og tendenser.Vores primære fokus er at levere rentable løsninger, der skaber værdi gennem forretningsudvikling og forretningsoptimering. Til daglig omsætter vi vores viden inden for den digitale verden til konkrete og målrettede løsninger, med henblik på at levere en ny hjemmeside, som er effektiv og skaber resultater.

En relationsskabende profil er vejen frem

For at din forretning løbende udvikles, er det nødvendigt at have en stærk online identitet, som tiltrækker nye kunder og generelt sikrer, at du skaber værdi. Uanset hvilken branche du arbejder indenfor, skal det være nemt at finde din virksomhed online, når en bruger søger efter et produkt eller en ydelse, som relaterer sig til din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i din virksomheds og dine kunders behov, så du opnår en skræddersyet løsning, der virker og lever op til dine målsætninger. Du vil løbende blive vejledt i forbindelse med, hvilken vej vi anbefaler, du skal gå, hvis du vil skabe vækst og udvikle din forretning med en online identitet. Det er altafgørende, at brugerne nemt kan finde din virksomhed online, når de søger efter et produkt eller ydelse, der relaterer sig til din forretning. Du skal være til stede der, hvor brugerne søger efter dig. Som vores kunde er dine behov i fokus, fordi vi er her for at skabe værdi. Vi kan lave netop dét, du har brug for, fordi vi ikke lader os begrænse, men derimod at sikre, du får den bedste løsning, der giver dig en stærk profil.

Det bedste resultat bliver skabt af, at vi som samarbejdspartnere er enige om, hvad vi forventer, den endelige løsning skal indeholde. Vi udarbejder derfor en kravspecifikation, hvor alle funktioner vil fremgå, så der ikke er tvivl om, hvad slutresultatet bliver.

Kontakt os og lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan din virksomhed kan udvikles, ved at fokusere på online tilstedeværelse. Vi har samarbejdet med virksomheder fra mange forskellige brancher, hvilket har givet et bredt og indgående kendskab til mange forskellige typer af kunder. Alt vi skal vide fra dig, er, hvad du har brug for, så vejleder vi dig til den bedste løsning.

Skal vi hjælpe jer med at skabe Vækst og relevante relationer
Skal vi hjælpe jer
Send os en besked, hvis du har spørgsmål eller har brug for sparring omkring din digitale situation.
Kontakt os