Del på:

Vi udvider vores team med en salgskonsulent

Vi har udvidet teamet med en salgskonsulent

Vi har udvidet vores team med en salgskonsulent, Louise, som er en snakkesalig person, der er vild med at møde nye mennesker. Hun får en varierende hverdag, som foregår på og uden for kontoret, hvor hun dagligt vil blive udfordret. Louise vil automatisk blive sparringspartner for alle i teamet, men kommer primært til at arbejde sammen med vores projektleder og anden sælger.

En kreativ fighter, der ser muligheder

Louise er en person, der ikke lader sig begrænse, men derimod ser mulighederne i de udfordringer, hun løbende møder. Når først hun har sat sig et mål, giver hun ikke op, før det er nået. Det kræver i mange tilfælde, at hun skal bruge den kreative del af sin hjerne, for at finde en løsning på udfordringen. Hun beskriver sig selv som en person, der aldrig giver op, og hun ser ikke begrænsninger i de ting, hun laver.

Tidligere har Louise spillet håndbold, men måtte indstille sin karriere pga. skader. Det stopper hende dog ikke fra at gå i fitness så meget, som hendes krop nu tillader. Samtidig er hun også vild med at samle vennerne til middagsselskaber, så hun kan slå sig løs i køkkenet og udfordre hendes kokke-evner.

Vi er altid glade for at byde nye kollegaer velkommen til teamet. Det samme gælder selvfølgelig for Louise. Velkommen hos Layback.


Udgivet af Andreas Seierup